Protekle nedelje u Apatinu dve saobraćajne nezgode

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirana je 21 saobraćajna nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, tri osobe su zadobile teške i devet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U Opštini Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula a dve zadobile teške telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 49 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 361 prekršajni nalog. Kako stoji u saopštenju PU Sombor najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i neustupanje prvenstva prolaza.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar