Protekle nedelje dve saobraćajne nezgode u Apatinu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode.

U Opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Napisano 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 422 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar