Pripreme za sajam zapošljavanja u Somboru, dolazak potvrdilo 30 poslodavaca

Na prestojećem sajmu zapošljavanja, koji je zakazan za 24. april 2015. godine u Sokolskom domu u Somboru, do sada je svoje prisustvo potvrdilo 30 poslodavaca. Ponuda radnih mesta je veoma raznovrsna. Tražioci zaposlenja imaće priliku konkurisati za radna mesta: šivača, konobara, zastupnika osiguranja, frizer – pripravnik, tehnički crtač, knjigovođa, radnika na cnc mašinama, šankera, trgovaca, komercijalista, magacionera, vozača, ekonomista, inženjer prehrambene tehnologije, veterinarski tehničar, skladištara, poljoprivredni tehničar, obućara, saobraćajni tehničar, poslastičar, trgovac-mesar, pekar i mnoga druga.

Pre dolaska na sajam tražioci zaposlenja treba da se jave u Nacionalnu službu za zapošljavanje kako bi preuzeli prijavu za sajam zapošljavanja i da sa sobom obavezno ponesu nekoliko primeraka radne biografije.

Sve informacije vezane za sajam zapošljavanja mogu se dobiti u najbližoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje ili na telefon 464-000.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar