Priprema se odluka o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Odžacima

Iz Odeljenja za finansije i javne prihode Opštine Odžaci saopštili su da je počeo rad na pripremi Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta na teritoriji opštine Odžaci u svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu za 2020. godinu.

Zakonom o porezima na imovinu je propisano da jedinica lokalne samouprave može do 30. novembra tekuće godine doneti odluku kojom se neizgrađeno građevinsko zemljište na teritoriji opštine koje se koristi isključivo za gajenje biljaka, odnosno, sadnog materijala, ili šuma, za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu za 2020. godinu, razvrstava u poljoprivredno, odnosno, u šumsko zemljište.

Opština Odžaci uputiće Javni poziv i sprovesti javnu raspravu na kojoj će zainteresovani građani i pravna lica moći dostaviti pisane primedbe, sugestije i predloge na nacrt Odluke.

Program javne rasprave se objavljuje na internet stranici opštine i oglasnim tablama Opštinske uprave, a primedbe i predlozi se dostavljaju u pismenom obliku, najkasnije do 18. novembra, do 10 časova, na pisarnici, Knez Mihajlova 24, Odžaci.

Javna rasprava će se održati 18. novembra, u 10:30 časova, u sali Opštinskog veća.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar