Prijavi komunalni problem

Gradska uprava grada Sombora veliku pažnju poklanja elektronskim uslugama. Cilj je da se građanima omogući lakša, brža i efikasnija komunikacija sa gradskim strukturama bez nepotrebnog trošenja vremena. 

Aplikacijom „Prijavi komunalni problem“ građani mogu da "prijave" nepropisno parkiranje, divlje deponije, rupe na putevima, oštećene kontejnere, oštećene klupe, ili neki drugi problem. Pored sajta grada Sombora, od sada se problemi mogu prijaviti i uz pomoć ove aplikacije.
 
Putem aplikacije „Prijavi komunalni problem“ stanovnici svih naseljenih mesta na teritoriji grada Sombora su u prilici da na jednostavan i brz način prijave komunalni problem bilo koje kategorije. 
Na ovaj način omogućava se stalna komunikacija sa građanima i rešavanje problema uz njihovu pomoć, a izbegavaju se procedure i papirologija koje su građanima komplikovane i zamorne.
 
Uz pomoć ove aplikacije može brzo i jednostavno da se prijavi komunalni problem na teritoriji grada Sombora i to jednostavnim korišćenjem vlastitih pametnih mobilnih telefona. 
Nakon što posetite adresu www.prijavi.rs (ili skenirate QR kod), popunite osnovne podatke o problemu, na licu mesta fotografišete određeni komunalni problem i prosledite prijavu. 
Nadležne gradske službe će ga rešiti u najkraćem mogućem roku. 
Aplikacija koristi GPS pomoću kojeg se određuje tačna lokacija na kojoj se određeni problem nalazi. 
Aplikaciju možete koristiti i kao anonimni korisnik odnosno bez obaveze ostavljanja svoje mejl adrese, imena i prezimena.
 
Кao grad koji razvija nove modele i načine komunikacije sa građanima, ovim putem pozivaju se svi građani da aktivno koriste novu aplikaciju „Prijavi komunalni problem“  i na taj način  pomognu da grad Sombor bude još lepši i uređeniji.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar