Povremeni prekidi vodosnabdevanja u Svetozar Miletiću

Danas, 06. februara, zbog izvođenja elektro radova na opremanju nove crpne stanice u naseljenom mestu Svetozar Miletić, u vremenu od 09 do 14 časova, vodosnabdevanje potrošača će se odvijati otežano, uz pojavu smanjenog pritiska u vodovodnoj mreži i kratkotrajnih prekida vodosnabdevanja.

Potrošačima se preporučuje da obezbede neophodne zalihe vode za osnovne potrebe. Nakon završetka radova moguća je kratkotrajna pojava zamućenja vode prolaznog karaktera, zbog čega se potrošači mole da u tom slučaju izvrše ispiranje kućnih instalacija do pojave bistre vode.
 
JKP “Vodokanal” moli svoje potrošače da imaju razumevanja, da se u navedenom periodu ponašaju u skladu sa trenutnom situacijom i izbegavaju prekomernu potrošnju vode, odnosno da izbegavaju zalivanje bašta, pranje automobila i sličnog.
 
Kontakt telefon za dodatne informacije je 025/425-110.
 
JKP “Vodokanal” se unapred zahvaljuje potrošačima na ukazanom razumevanju i strpljenju.

Izvor: 025.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar