lokacija: Apatin
objavljeno: 20.01.2013.

Pokušaj sajber prevare

Info servis

Telekom Srbija upozorio je juče svoje korisnike na pokušaj internet prevare izvedene tako što je sa lažirane imejl adrese, u kojoj je navedeno ime ove kompanije, poslato lažno elektronsko pismo u kojem se od korisnika traži da „dostave svoje korisničko ime i lozinku zbog navodne nadogradnje sigurnosti njihovog imejl naloga“.
„Manji broj korisnika mejl sistema open.telekom.rs nedavno je primio elektronsko pismo u kojem se od njih traži da u odgovoru dostave svoje korisničko ime i lozinku zbog navodne nadogradnje sigurnosti njihovog imejl naloga. Lažno informativno pismo je upućeno sa adrese - Telekom Srbija . Upozoravamo sve korisnike da se radi o pokušaju prevare na internetu i da Telekom Srbija nikada od svojih korisnika ne traži korisničko ime i lozinku njihovog naloga, već upravo suprotno, obaveštava ih da lozinku drže u tajnosti zbog čuvanja privatnosti podataka“, navodi se u obaveštenju Telekoma.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Preduzeće Oris doo Sombor u saradnji sa novosadskom Ciklonizacijom vršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca na teritoriji Grada Sombora...

Sutra, 26. juna, električnu energiju, od 8 do 14 časova, zbog seče grana pri niskom naponu, povremeno neće...

U utorak, 25. juna, bez električne energije od 9 do 11 časova biće potrošači u Bogojevu. Električne energije...

Zbog  potrebe izvođenja radova na pojačanom održavanju dela Železničke ulice i Ulice Ive Lole Ribara u Odžacima -...

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Opštine Apatin biće izvedeni u periodu od 24....

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:    -Veliki broj radnika u...