Pokušaj sajber prevare
20.01.2013.

Telekom Srbija upozorio je juče svoje korisnike na pokušaj internet prevare izvedene tako što je sa lažirane imejl adrese, u kojoj je navedeno ime ove kompanije, poslato lažno elektronsko pismo u kojem se od korisnika traži da „dostave svoje korisničko ime i lozinku zbog navodne nadogradnje sigurnosti njihovog imejl naloga“.
„Manji broj korisnika mejl sistema open.telekom.rs nedavno je primio elektronsko pismo u kojem se od njih traži da u odgovoru dostave svoje korisničko ime i lozinku zbog navodne nadogradnje sigurnosti njihovog imejl naloga. Lažno informativno pismo je upućeno sa adrese - Telekom Srbija . Upozoravamo sve korisnike da se radi o pokušaju prevare na internetu i da Telekom Srbija nikada od svojih korisnika ne traži korisničko ime i lozinku njihovog naloga, već upravo suprotno, obaveštava ih da lozinku drže u tajnosti zbog čuvanja privatnosti podataka“, navodi se u obaveštenju Telekoma.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar