Počelo čišćenje atmosferskih kanala u Kljajićevu
Danas su u Kljajićevu počeli radovi na pročišćavanju atmosferskih kanala u ulicama Kralja Petra Prvog, Ive Lole Ribara (od  crkve do zgrade Mesne zajednice), kao i deo ulice JNA. Savet Mesne zajednice je, zahvaljujući odličnoj saradnji sa svojim građanima, prepoznao ovaj dugogodišnji problem i krenuo u realizaciju pročišćavanja atmosferskih kanala, u kojima se zadržavala velika količina vode.
 
Prema rečima zamenika predsednika Saveta MZ Kljajićevo, Nikole Žiže, ovaj problem će biti postepeno rešavan u svim ulicama u Kljajićevu:U ovome prvom delu radova planirano je da se očisti nekih dva kilometra atmosferskih kanala, a u planu je da se počne sa izgradnjom pravoslavnog hrama u Kljajićevu, kao i tribina na fudbalskom stadionu u našem mestu. Pored ovih radova u planu je i izgradnja parkinga kod ambulante i ispred vrtića u Kljajićevu”, kaže Žiža.
 
Takođe, početak ovih radova pokazuje da u Kljajićevu postoji zaista dobra saradnja građana i Saveta MZ, koja se ogleda kako u zajedničkom planiranju, tako i u realizaciji planiranog.
 

Izvor i foto: 025.rs 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar