Pet saobraćajnih nezgoda na području Opštine Apatin

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojoj su tri osobe zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U Opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri osobe lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je, kako stoji u saopštenju Policijske uprave u Somboru, 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, a izdata su 292 prekršaja naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je, kažu u PU Sombor, neprilagođena brzina.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar