Opština Odžaci raspisala Javni poziv za dodelu subvencije za zapošljavanje  teže zapošljivih kategorija

Opština Odžaci je u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisala Javni poziv za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih osoba  iz kategorije teže zapošljivih na novootovorenim radnim mestima u 2019. Godini. Subvencija za zapošljavanje odobrava se poslodavcima koji pripadaju privatnom sektoru, u jednokratnom iznosu. Visina subvencije iznosi 150 000 dinara po osobi.

Kategorije teže zapošljivih na koje se ova subvencija odnosi su: mladi do 30 godina starosti-bez kvalifikacija/sa niskim kvalifikacijama, mladi u domskom smeštaju, hraniteljskim porodicama i starateljskim porodicama, stariji od 50 godina koji imaju status viška zaposlenih, Romi, osobe sa invaliditetom, radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći, dugoročno nezaposleni, žrtve porodičnog nasilja, žene, nezaposlena oba roditelja.

Dokumentacija za podnošenje oglasa, način podnošenja zahteva kao i sve ostale informacije zainteresovani mogu preuzeti na https://www.odzaci.rs/konkursi-oglasi/javni-poziv

Javni poziv je otvoren 15 dana od dana objavljivanja, odnosno, do utroška  raspoloživih sredstava.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar