Oglas za nadmetanje za zemljište za ispašu u Karavukovu

Opštinska uprava Opštine Odžaci raspisala je Oglas za javno nadmetanje prikupljanjem pisanih ponuda za davanje na korišćenje građevinskog zemljišta za ispašu domaćih životinja u radnoj zoni u Karavukovu

Prijave (zatvorene koverte sa dokumentacijom) mogu se podnositi do 29. jula. Prijave se predaju na šalteru br. 5, Opštinske uprave, nova zgrada, Knez Mihajlova br. 24, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Otvaranje ponuda održaće se u utorak, 30. jula, u zgradi Opštinske uprave Opštine Odžaci, u sali Opštinskog veća (stara zgrada Opštine, I sprat), sa početkom u 11 časova. 
 
Sve informacije u vezi javnog nadmetanja mogu se dobiti radnim danima od 7 do 15 časova u Odeljenju za investicije i javne nabavke u novoj zgradi Opštine (potkrovlje). Kontakt osobe su Petar Smišek,  tel. 064/803-7-802 i Andrija Hajdu, tel.064/803-7-623.  
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar