Od ponedeljka u Apatinu odvoz kabastog smeća

1. aprila u Apatinu počinje tradicionalna akcija odnošenja kabastog otpada.

- Tradicionalna prolećna akcija, ulepšajmo svoj grad, očistimo svoje okruženje, učinimo da grad bude lepši, čistiji, a samim tim i zdraviji. Oslobodimo se nepotrebnih stvari, kabastog smeća, poručuju u JKP-u ,,Naš dom'' Apatin.
 
Iz ovog preduzeća obaveštavaju građane da akcija iznošenja kabastog otpada (madraci, bela tehnika, nameštaj, peći bez ulja, tepisi itd) počinje 1. aprila i traje do 12. aprila tekuće godine, prema ustaljenom rasporedu iznošenja kućnog smeća. Kabasto smeće je potrebno odložiti uz ivicu kolovoza, tako da je otpad uočljiv.
 
U kabasi otpad spadaju nameštaj, električni uređaji, dušeci, ćebad, peći - ne uljne i gasne, tepisi, keramika iz kupatila itd. Otpad koji ne spada u kabasto smeće su auto delovi, ulja i maziva, akumulatori, gume, građa, građvinski otpad, poljoprivredni otpad, otpad životinjskog porekla, izolacioni materijal itd.
 
Izvor: JKP ,,Naš dom'' Apatin
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar