Obustavljen saobraćaj zbog Petrovdanskih svečanosti
Zbog održavanja manifestacije Petrovdanske svečanosti obustavljen je drumski saobraćaj u delu Bačkog Brestovca. Obustava saobraćaja biće na snazi do subote 13. jula, do 8 časova i to u delu Ulice Maršala Tita od raskrsnice sa Karađorđevom do raskrsnice sa Ulicom Ljubiše Protića, kao i u delu Dositejeve od raskrsnice sa Vojvođanskom do raskrsnice sa Titovom ulicom. Za vreme trajanja manifestacije u Bačkom Brestovcu biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. 
 
U Bačkom Brestovcu će u subotu, 13. julaod 17 do 17:30 časova u redovnom režimu saobraćaja biti održan defile motociklista. Trasa kretanja počinje kod moto-kampa u Gavrila Principa, a zatim skreće u Titovu pa Karađorđevu, odakle ide u Vojvođansku, Srđana Uzelca, Titovu, Karađorđevu, pa skreće u Vojvođansku gde se vraća u Gavrila Principa, do moto-kampa gde je cilj. 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar