Obaveštenje JKP-a Vodokanala Sombor

- Poštovani potrošači, obzirom na veoma loše vremenske prilike sa kojima se suočavamo poslednjih dana, iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti da izvršimo redovno mesečno očitavanje Vaših mernih brojila. Otvaranje šahti koje su prekrivene snegom uz prisustvo niskih temperatura moglo bi da prouzrokuje štetu, kako na mernim instrumentima, tako i na pratećim elementima priključka. Kako bi se izbegle moguće štetne posledice, menadžment preduzeća je iz objektivnih razloga doneo odluku da se za mesec januar fakturiše akontativna potrošnja, kažu u JKP-u ,,Vodokanal'' u Somboru.

U februaru mesecu radnici ovog preduzeća će na očitavanju brojila vršiti redovno mesečno očitavanje, te će na računima koji će dospeti za pomenuti mesec biti obračunata stvarna stanja, a akontativna uplata biće obračunata.
 
JKP “Vodokanal” se unapred zahvaljuje potrošačima na ukazanom razumevanju i strpljenju.
 
Izvor i foto: 025.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar