NSZ: Otvoreni javni pozivi za subvencije za samozapošljavanje, počela isplata naknada

Javni pozivi na nivou Pokrajine za dodelu subvencije za samozapošljavanje i Javni poziv za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica koje je oglasio Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u skladu sa Pokrajinskim akcionim planom zapošljavanja u AP Vojvodini za 2017. godinu otvoreni su do 28. maja, tako da svi oni koji imaju nameru podneti zahtev za učešće na ovim javnim pozivima treba da obrate pažnju na ovaj podatak.

Sve informacije mogu se dobiti u svakoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje i u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam.

Nacionalna služba za zapošljavanje će, preko Poštanske štedionice, redovnu novčanu naknadu za april 2017., uplatiti u utorak, 23. maja, a privremena novčana naknada za april 2017., za nezaposlena lica koja žive izvan teritorije AP Kosovo i Metohija, u sredu , 24. maja.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar