Nijedna saobraćajna nesreća u Apatinu prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području Оpštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U Opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisan 51 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 392 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar