Kula: Predlog liste korisnika za dodelu pomoći kroz nabavku građevinskog materijala

Po Javnom pozivu za izbor korisnika za dodelu pomoći rešavanja stambenih potreba izbeglica, kroz nabavku građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja, utvrđen je redosled korisnika pomoći.

Ugovorom o saradnji zaključenim između  Кomesarijata za izbeglice i migracije i opštine Кula, predviđena su sredstva u iznosu od RSD  2.750.000,00.
 
Pomoć je bespovratna i odobrava se za kupovinu građevinskog materijala neophodnog za obezbeđivanje i poboljšanje osnovnih uslova stanovanja, pri čemu maksimalna vrdnost jednog paketa  građevinskog materijala po porodičnom domaćinstvu iznosi RSD 550.000,00 , a minimalna vrednost RSD 184.000,00.
 
Na objavljeni Predlog liste korisnika pomoći, podnosilac zahteva koji nije zadovoljan, može uložiti prigovor Opštinskom veću, putem ove Кomisije u roku od 15 dana od dana objavljivanja Predloga liste reda prvenstva.
 
O prigovoru se odlučuje u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora.
 
Predlog liste korisnika za dodelu pomoći možete pogledati OVDE.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar