lokacija: Apatin
objavljeno: 20.01.2014.

Kraj školskog raspusta u ponedeljak

Info servis

Dvonedeljni zimski raspust za đake u Srbiji bliži se kraju, jer se učenici od ponedeljka, 16. januara, vraćaju na nastavu, kada počinje drugo polugodište. Kalendarom rada za ovu školsku godinu predviđeno je da drugo polugodište traje do 18. maja za maturante gimnazija, odnosno do 25. maja za "osmake" i učenike završnih razreda srednjih stručnih škola. Za učenike od prvog do sedmog razreda drugo polugodište traje do 8. juna, a za ostale srednjoškolce školska godina završava se 15. juna. U školama u Vojvodini, prema kalendaru rada koji donosi pokrajinski sekretar za obrazovanje, drugo polugodište završava se 13. juna za učenike od prvog do sedmog razreda, odnosno 30. maja za učenike osmog razreda. Za maturante vojvođanskih gimnazija drugo polugodište završava se 23. maja, odnosno 30. maja za učenike završnih razreda srednjih stručnih škola. Za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazija i za đake prvog i drugog razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola u Vojvodini, letnji raspust počinje 21. juna.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Na gradskom bazenu u Odžacima sutra, 15. juna, počinje sezona kupanja. Radno vreme bazena je od 9:00 do...

Potrošači u Prigrevici će u sredu, 12. juna, zbog seče grana, povremeno biti bez električne energije od 8 do 14...

U prostorijama Mesne zajednice Apatin mogu se preuzeti BTI tablete za larvicidni tretman komaraca MOS Cross projekta. 

U utorak, 11. juna, vršiće se aviotretman komaraca u Somboru, na području zaštitnog pojasa uz Dunav i obodnih...

Zbog  potrebe izvođenja radova na pojačanom održavanju dela Železničke ulice i Ulice Ive Lole Ribara u Odžacima - II faza,...

Podsećamo sve meštane Apatina i okoline da se danas vrši tretman suzbijanja komaraca sa zemlje i iz vazduha....