Jedna saobraćajna nezgoda u Apatinu prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području Opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području Opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 385 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je vožnja neprilagođena brzina kretanja

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar