Jedna saobraćajna nezgoda u Apatinu prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 13 vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i tri osobe lake telesne. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U Opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 50 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 652 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i neustupanje prava prvenstva prolaza.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar