Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim srednjoškolcima iz izbegličkih porodica
Lokacija: Srbija i svet
07.10.2019.

Fond za pružanje pomoći izbeglim i raseljenim licima raspisao je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbegličkih, prognaničkih i raseljeničkih porodica na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini. Pravo na finansijsku pomoć ostvariće 100 najuspešnijih učenika. Visina sredstava koja se odobravaju iznose 40 000 dinara po učeniku i uplaćuju se na račun u roku od 60 dana od dana potpisivanja ugovora o dodeljivanju pomoći.

Prijave na Javni poziv mogu se podneti do 4. novembra neposredno Fondu, ili preporučenom pošiljkom putem pošte na adresu: Fond za pružanje pomoći izbeglim i raseljenim licima, Bulevar Mihajla Pupina 25, 21000 Novi Sad.

Kompletan Javni poziv sa formularom za prijavu objavljeni su na sajtu http://fondirpvojvodine.rs Dodatne informacije mogu se dobiti i putem telefona 021/4754295.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar