Izmenjen režim saobraćaja u subotu u Somboru, zbog predstojeće manifestacije Susret ljubitelja oldtajmera

"Parking servis" Sombor obaveštava građane da će se u subotu, 13. aprila 2019. godine, održati 15. po redu manifestacija ''Susret ljubitelja oldtajmera'' u organizaciji ''Oldtajmer'' Kreativni studio Des Arts Sombor, u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Sombora i uz tehničku podršku JKP ''Parking servis Sombor'' Sombor.

Manifestacija će biti održana u Somboru na Trgu Svetog Trojstva sa početkom u 10:00 časova i trajaće do 18:00 časova.

Mole se posetioci manifestacije, kao i sugrađani, koji će tog dana doći vozilima
u centar grada, da poštuju saobraćajnu signalizaciju i uputstva ovlašćenih lica, da u periodu od 07:00 do 18:00 časova ne parkiraju svoja vozila na mestima koja nisu označena kao parking mesta na Trgu Svetog Trojstva, kao i mestima koja su omogućena organizatorima za ulazak i izlazak učesnika manifestacije na istoj lokaciji.
 
Sva vozila koja se budu zatekla na navedenoj lokaciji, u navedenom terminu, biće uklonjena specijalnim vozilom ''Pauk''.
 
Izvor i foto: Parking servis Sombor / Pixabay

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar