Izmena režima saobraćaja prvog dana škole

Sprovođenje novog režima saobraćaja počinje od ponedeljka 3. septembra ove godine. Odnosi se na deo ulice Svetog Save između ulica Srpskih Vladara i Dimitrija Tucovića - lokacija pored OŠ "Žarko Zrenjanin"

Novim režimom saobraćaja zabranjuje se parkiranje vozila na kolovozu van obeleženih parking mesta na lokaciji pored pkole i Sportskog saveza.
 
"S obzirom na prisutan problem stvaranja gužvi, parkiranjem vozila ispred školskih ulaza u neposrednoj blizini školskih dvorišta, Opštinsko Veće je bilo prinuđeno da izvrši promenu režima saobraćaja", navodi se u saopštenju.

Bezbednost učenika na prvom mestu

Počev od septembra, saobraćajni policajci će vršiti pojačane kontrole prometa na putevima, ulicama i raskrsnicama u zonama škola, kojima se najčešće kreću učenici prilikom dolaska u školu i povratku kući, zavisno od rasporeda školskih časova. 
 
"Pomenuta izmena režima saobraćaja je jedna od preventivnih mera i aktivnosti koje se sprovode a koji ima za cilj unapređenje bezbednosti učenika osnovne škole i bezbednost školske imovine", navode iz SO Apatin.
 
Građanima se savetuje da za potrebe dovoženja učenika u školu koriste alternativna mesta u drugim ulicama.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar