lokacija: Apatin
objavljeno: 12.03.2019.

Isključenja struje u Apatinu, Svilojevu i Sonti

Info servis

Danas, 12. marta, u Sonti će od 09,oo do 10,oo sati bez struje biti potrošači iz ulice J.J.Zmaja (od Jugoslovenske do M.Oreškovića), zbog radova na priključenju novih potrošača.

Takođe danas, utorak, u Svilojevu u vremenu od 08,oo do 09,oo sati struja će bitit isključena  potrosacima iz ulica D.Djerdja (od Oslobodjenja do Vojvodjanske) i Vojvodjanska (od Fabricke do Glavne).
 
U sredu, 13. marta, bez struje će u Apatinu, u vremenu od 08,30 do 13,00 sati, ostati potrošači iz ulica Vlade Ćetkovića (od Somborske do Dože Djerdja), zbog zamene stuba.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U okviru rekonstrukcije i obnove javnog zelenila na području Sombora, radnici „Zelenila“ realizovali su u prethodnom periodu sadnju...

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obavestilo je stanovnike Karavukova da je došlo do neplaniranog prekida u vodosnabdevanju. Radnici koji rade...

Predsednica opštine Odžaci raspisala je Javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova u  2019. godini u opštini Odžaci.

U subotu, 23. marta, neće biti električne energije u Sonti, u periodu od 15,00 do 16,00 sati, u...

Predsednica  opštine Odžaci je raspisala Кonkurs za finansiranje programa, projekata i aktivnosti koji za cilj imaju očuvanje i...

U petak, 22. marta, u Apatinu neće biti električne energije, u periodu  od 08,30 do 11,00 sati, u...