Dve saobraćajne nezgode u opštini Apatin

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su 3 vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Napisano 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 821 prekršajni nalog. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar