Dve saobraćajne nezgode u Apatinu prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U Opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Kako stoji u saopštenju Policijske uprave Sombor, napisana su 34 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 318 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar