Dve saobraćajne nezgode u Apatinu, dvoje teško povređenih
U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.  
 
Na području Opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača. 
 
Na području Opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
 
U Opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Prema podacima Policijske uprave Sombor u toku protekle nedelje napisano je 65 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 337 prekršajnih naloga, a najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina. 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar