Dve saobraćajne nezgode protekle nedelje u Apatinu

Na području Opštine Apatin, prema podacima Policijske uprave Sombor, u toku protekle nedelje, evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo povređenih osoba. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača. 
 
Na području Opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
 
U Opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Napisano 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 543 prekršajna naloga.  
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda, kako stoji u saopštenju PU Sombor, je neprilagođena brzina i vožnja pod dejstvom alkohola. 
 
         
 
  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar