Dve saobraćajne nezgode u Apatinu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirana je 21 saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile teške i 21 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.  

Na području Opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača. 
 
Na području Opštine Odžaci dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. 
 
U Opštini Kula desile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i šest osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Prema podacima Policijske uprave Sombor napisano je 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 376 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda, kako se kaže u saopštenju, je neustupanje prvenstva prolaza i nepropisno skretanje. 
 
         
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar