Danonoćne intervencije zimske službe u Somboru

Zbog višednevnih jakih snežnih padavina, gradska zimska služba je bila prinuđena da „u hodu“ izmeni predviđeni plan aktivnosti, pa je tako, protekle noći čistila od snega i 115 ulica van I i II prioriteta. 

Tokom cele noći i današnjeg prepodneva, traktori sa ralicama male zimske službe uklanjali su sneg povećanim intenzitetom što je, zajedno sa dejstvovanjem tzv. „velike zimske službe“, takođe u noćnim satima ( intervencija na redovnim trasama otpočela oko 2,30 a okončana do 7 sati ujutro), omogućilo odvijanje saobraćaja u otežanim, zimskim uslovima. 
Angažovanje kompletne mehanizacije, kao i sveg raspoloživog ljudstva, znači da za radnike zimske službe tokom protekla četiri dana, nije bilo mnogo vremena za san i odmor.
Uz već uobičajeno čišćenje i posipanje solju ulica i putnih pravaca I i II prioriteta, kao i onih van plana, izvršena je i zaštita ukrasnih tisa pred Županijom, čije su grane otrešene da ne bi popucale pod teretom snega i leda.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar