lokacija: Kula
objavljeno: 21.07.2017.

Bez značajnijih zastoja na putevima, radovi na putu Kula-Crvenka

Info servis

Saobraćaj na putevima u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, na naplatnim rampama se prolazi bez dužih zadržavanja, a slično je i na državnim putevima I i II reda, na kojima nema zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS vozačima savetuje da ukoliko planiraju put, izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana.

Pored turističke sezone u toku je i građevinska sezona, pa je potreban oprez za volanom prilikom prolaska deonica na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Podsećamo da se zbog radova na magistralnom putu na izlazu iz Kule ka Crvenki saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom i da je regulisan saobraćajnom signalizacijom, odnosno postavljen je semafor. Učesnicima u saobraćaju je upućen apel da budu oprezni priliskom izlaska iz Kule, odnosno ulaska i poštuju saobraćajne propise i ograničenje brzine.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 13. oktobra, otpočeli su radovi na izgradnji ulične kanalizacije otpadnih voda u ulici Ivana Gorana Kovačića...

Sutra, 28. jula zbog izvođenja radova na vodovodnom priključku u ulici Staparski put, doći će do prekida vodosnabdevanja...

Cilj Konkursa je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2017. godini.

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradne zaštite kao i povećanje površina pod novim zasadima voća i...

Cilj konkursa jeste intenzivnije korišćenje i zaštita poljoprivrednih zemljišnih resursa u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2017. godini.

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama...