Bez saobraćajnih nezgoda protekle nedelje u Apatinu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe poginule, sedam zadobilo teške i 10 osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 15 vozača.

Na području Opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

U Opštini Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Prema podacima PU Sombor napisan je 81 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 371 prekršajni nalog. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i nepropisno preticanje.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar