Alkohol kriv za povećan broj saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve osobe su zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača. 

 
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna osoba zadobila je teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.
 
Na području opštine Кula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
Napisano 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 691 prekršajni nalog. 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar