11 saobraćajnih nezgoda prošle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama dve osobe su zadobile teške, a pet osoba lake telesne povrede. Osam vozača zadržano jezbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji grada Sombor evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola tri vozača su zadržana.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. 

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar