Više od 58 miliona opštini Kula od Pokrajine

Predsedniku opštine Кula, Damjanu Miljaniću, u Novom Sadu su uručeni ugovori vredni više od 58 miliona dinara, za realizaciju projekata u oblastima saobraćajne infrastrukture i vodosnabdevanja.

Lokalna samouprava je po Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture, za izgradnju saobraćajnice i prateće infrastrukture u bloku 66, dobila 34.179.618,03 dinara. 
 
Po Javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, za izgradnju dovodnog voda i vodovodne mreže sa hidrantskim priključcima u Industrijskoj zoni u Кuli, Opštini su dodeljena sredstva u iznosu od 24.219.360,60 dinara.
 
Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, uručio je ugovore predstavnicima 41 lokalne samouoprave, ukupnevrednosti 4,1 milijardu dinara, za realizaciju 56 projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblastima vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, saobraćajne infrastrukture, energetske efikasnosti, kulture, predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja, kao i u oblasti razvoja sporta.
 
Od ukupnog iznosa sredstava, Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, obezbedila je 3,4 milijarde dinara.
 
Rok za realizaciju ovih projekata je 31. decembar 2019. godine.

Izvor: kula.rs 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar