lokacija: Apatin
objavljeno: 05.09.2018.

Upravni odbor NALED zaseda u Apatinu

Ekonomija

Upravni odbor NALED-a danas, sreda, 5. septembar zaseda u Apatinu. U radu učestvuje i Vladan Vasić, potpredsednik NALED-a. Sombor od juče izuzetan domaćin!

Vladimir Novaković predsednik Upravnog odbora NALED-a direktor Apatinske pivare, zakazao je za danas sednicu ovog tela. Skup će biti održan u svečanoj Sali Apatinske pivare.
 
Uoči sednice Novaković je govorio o dosadašnjim  rezultatima i planovima za period koji sledi.
 
"NALED je za period 2018-2021. godine definisao šest ključnih ciljeva, a prioriteti su smanjenje sive ekonomije, modernizacija poreskog sistema, unapređenje e-uprave i e-poslovanja, reforma katastra i postupaka planiranja i izgradnje, jačanje uslova za razvoj poljoprivrede i prehrambene industrije, razvoj sektora zdravstva, kao i jačanje međunarodne konkurentnosti i regionalne saradnje", rekao je Novaković. 
 
Dodao je da je sa više od 300 članova NALED najveća privatno-javna asocijacija u Srbiji i da želi da i dalje bude lider u promociji dijaloga. 
 
Prema njegovim rečima, NALED je kao član radnih grupa za izradu privrednih propisa doprineo da samo u poslednjih godinu dana budu usvojena značajna unapredjenja poslovnog ambijenta. 
 
Na dnevnom redu današnjeg sastanka je analiza realizacije strateških prioriteta i formiranje Naučnog veća. Upravni odbor će doneti odluku i o programu rada do kraja godine. 
 
Upravni odbor čine:
 
  • Vladimir Novaković, Apatinska pivara (predsednik)
  • Goran Kovačević, Gomex (potpredsednik)
  • Vladan Vasić, Grad Pirot (potpredsednik)
  • Dragana Čukić, ACES (potpredsednica)
  • Svetoslav Atanasov, Coca-Cola HBC Srbija 
  • Stanka Pejanović, Gorenje
  • Vojislav Genić, SAP Central Eastern Europe
  • Goran Cvetanović, Grad Leskovac
  • Saša Pavlov, Grad Pančevo
 
Tokom jučerašnjeg dana, članovi Upravnog odbora bili su gosti Sombora i Apatinske pivare. Violeta Jovanović, izvršni direktor  NALED-a u izjavi za Portal Plus online rekla je da je domaćin, uoči današnje sednice pripremio sadržajan  protokol:
 
"Domaćin nam je priredio izuzetan program boravka. Praksa je da se domaćin skupa menja. Predsednik  UO Vladimir Novaković, inače direktor Apatinske pivare, potrudio se da nam dan protekne u radnoj atmosferi. Posetili smo Radionicu tkačkog udruženja u Staparu. Podsećam na izuzetnu saradnju ovog udruženja sa pirotskim Udruženjem Grlica. Snažne utiske poneli smo iz  Galerije Milan Konjović, bili u somborskom pozorištu i gradskom muzeju. Na kraju dana priređena je  zajednička večera na salašu u društvu predsednika opština Zapadnobačkog okruga – Sombor, Odzaci, Kula, Bačka Palanka i Apatin".

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Somborska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati 29. marta u zgradi Sportskog centra...

Tim za implementaciju „Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih na osnovu...

Održana je deveta sednica Saveta za zapošljavanje grada Sombora. Prisutni članovi saveta, Sava Dojić, gradski većnik za oblast finansija...

Saradnja Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Apatin na izuzetno je visokom nivou. S tim u vezi, danas...

Obveznici koji vode poslovne knjige dužni su da do 31. marta 2019. godine podnesu poresku prijavu na porez...

Opština Odžaci i Nacionalna služba za zapošljavanje organizovali su sastanak u višenamenskoj sali Sportskog centra na kojem su...