U Somboru održano predavanje na temu važnosti ulaganja u ljudske resurse

U prostorijama Privredne komore Srbije u Somboru održano je predavanje na temu “Važnost ulaganja u ljudske resurse”. 

Predavanje je vodio stručni konsultant u oblasti ljudskih resursa, Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR” iz Novog Sada koji je prisutnima objasnio važnost ulaganja u razvoj ljudskih resursa kao ključnog faktora konkurentske prednosti kompanije.  On je predstavio najnovije koncepte u oblasti edukacije zaposlenih koje primenjuje 54% uspešnih svetskih kompanija. Primera radi, utvrđeno je godišnjim globalnim istraživanjem, da 70% kompanija sa liste najuspešnijih imaju detaljan definisan prodajni proces i strukturu koji, putem treninga, prolaze zaposleni). Krajnji efekat korišćenja koncepta jeste da se posle završenih treninga i edukacija višestruko vraća investicija kroz povećanje ukupnih prihoda i profita kompanije uz kontinuiran razvoj zaposlenih i veći stepen njihovog zadovoljstva poslom.
 
Predavanju su prisustvovali predstavnici kompanija iz Sombora i okoline koji su bili veoma zadovoljni predavanjem i stečenim novim znanjem i iskustvom.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar