U Kuli doneta Odluka o otuđenju građevinskog zemljišta nemačkoj kompaniji

Danas je po hitnom postupku održana sednica Skupštine opštine Кula, na kojoj je doneta Odluka o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Кula nemačkoj kompaniji Witzenmann. Nakon donete Odluke sledi potpisivanje Ugovora o kupovini šest hektara zemljišta u industrijskoj zoni u Кuli, a potom će Witzenmann započeti proces dobijanja građevinske dozvole za izgradnju fabrike. Nemačka kompanija Witzenmann, koja se prevashodno  bavi proizvodnjom  auto-delova,  zaposliće oko 300 radnika.

Prema rečima nadležnih opštinskih organa opština Кula će i ovoga puta biti efikasna u pogledu pružanja usluga investitorima, kako bi što pre počela izgradnja još jedne fabrike u industrijskoj zoni u Кuli.
 
Pored toga, na sednici Skupštine opštine Кula potvrđeni su mandati novim odbornicima sa izborne liste Aleksandar Vučić – Zato što volimo Кulu.   To su: Dragana Durković iz Кule, Tihomir Medić iz Ruskog Кrstura, Ema Lavro Vulić iz Sivca i Mladomir Burojević iz Кule,
 
Takođe, odbornici su većinom glasova usvojili i predloge odluka o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Кula Željku Likov iz Ruskog Кrstura i Marinu Burkoviću iz Bačkog Brega. Likov je ovom odlukom kupio nepokretnost u Ruskom Кrsturu, a Burković u Sivcu.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar