Sigurna štednja u Crédit Agricole

Ekonomija

Beograd, 6.11.2018 – Tokom nedelje štednje, Crédit Agricole banka ističe važnost sigurnosti depozita i odabira pravog načina štednje. Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku.

Kako bi odgovorila različitim mogućnostima i potrebama štednje svojih klijenata, Crédit Agricole je pripremila niz štednih proizvoda različitih karakteristika od kojih se izdvaja Liberté Loyalty 36: oročena devizna štednja uz koju klijenti tokom tri godine ostvaruju garantovanu, rastuću godišnju kamatnu stopu uz mogućnost podizanja sredstava u svakom trenutku nakon prve godine oročenja, bez gubitka prihoda od kamate.
 
Crédit Agricole Srbija članica je Crédit Agricole Grupe koja se nalazi u prvih deset bankarskih grupa na svetu sa najvećom aktivom, a nedavno joj je rejting kompanija Standar & Poor ocenu kreditnog rejtinga podigla na čak A+. Osim finansijskih pokazatelja, opravdanost štednje u Crédit Agricole ogleda se i kroz tradiciju ove banke dužu od jednog veka koja je zasnovana na dugoročnom razvoju odnosa sa klijentima.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U nove cikluse funkcionalnog osnovnog obrazovanja uključeno je 45 nezaposlenih lica na području Filijale Sombor Nacionalne službe za...

S obzirom na to da smo zagazili u drugu polovinu novembra i da je godina na izmaku, pokušali...

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, 2016. godine u opštini Sombor živeo je 81.401 stanovnik - najviše u...

Nakon velikog interesovanja, a povodom zapošljavanja u fabrici „Fiorano“, ova kompanija se odlučila da obavi još jedan krug...

Rok za plaćanje poslednje, četvrte rate ovogodišnjeg poreza na imovinu ističe u sredu, 14. novembra. Kako se...

Pre sedam godina počelo je uređivanje Industrijske zone u Kuli. Prvi pogon koji je otvoren je Seveplant, holandski...