RPK Sombor organizuje predavanje na temu važnosti ulaganja u ljudske resurse

Regionalna privredna komora Sombor poziva sve privrednike sa teritorije Zapadnobačkog okruga da se prijave za edukativno predavanje na temu “Važnost ulaganja u ljudske resurse”. Predavanje je besplatno i održaće se 23. avgusta sa početkom u 11 sati u sali RPK Sombor.

Predavanje će održati Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR”, inženjer menadžmenta u oblasti menadžmenta lјudskih resursa.
 
Najnoviji koncept u oblasti edukacije lјudskih resursa zahteva od uspešnog privrednika da ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude vešt komunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, da poseduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodlјiv na česte promene, da je autentičan i originalan. Zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji.
 
Na predavanju će biti reči o tome šta obuhvata koncept upravljanja ljudskim resursima, zašto je važan koncept celoživotnog učenja, konceptu korporativnog učenja i treninga i koji su efekti i koristi za kompaniju od ulaganja u trening i ljudske resurse.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne, a svi zainteresovani treba da pošalju prijavni list elektronskim putem na adresu [email protected], najkasnije do 20. avgusta.

Izvor: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar