Razvoj znanja i veština u CSR Apatin

U Centru za socijalni rad Apatin, održan je radni sastanak predstavnika javnog i civilnog sektora, a u cilju daljeg razvoja kompetencija iz oblasti pisanja projekata.

 
Pored domaćina, direktorke CSR Apatin Nikoline Sučević, prisustvovali i predstavnici civilnog sektora Nikola Dobrijević, Jelena Karajanković i Ljubica Kusulja
kao i direktorka OŠ "Žarko Zrenjanin" Sanja Šijan i direktor Gimnazije "Nikola Tesla" Milan Dražić.

Stručnu podršku u ovoj fazi izrade važnih projekata iz oblasti socijalne zaštite pružila je Jelena Anđelić, programska menadžerka organizacije "Inicijativa za razvoj i saradnju". Organizacija je partner u programu "Social Dimension Initiative", koja podržava nemačka organizacija ASB.
 
Prepoznajući važnost ravnopravnog uključivanja javnog sektora u izradi projekata koji se finansiraju iz EU fondova, CSR Apatin se aktivno uključio u razvoj znanja i veština neophodnih za apliciranje sa projektima koji se tiču poboljšanja usluga iz oblasti socijalne zaštite.
 
 
Sastanak je nastavak prvog radnog sastanka održanog u Apatinu u organizaciji MInistarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo koleginici Anđelić, koja je svoje višegodišnje iskustvo u koordinaciji velikih EU projekata, 
nesebično podelila sa učesnicima i pružila podršku za dalji rad.
 
- ističu u CSR Apatin.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar