Raspisani Javni pozivi sa ciljem smanjenja nezaposlenosti

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je dana 12.04.2019. godine raspisao Javne pozive za:

Finansiranje sprovođenja javnih radova na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini, čiji je cilj radno angažovanje nezaposlenog i nezaposlenog u stanju socijalne potrebe, očuvanje i unapređenje radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i ostvarivanje određenog društvenog interesa;

Za dodelu subvencija za samozapošljavanje u AP Vojvodini u 2019.godini, čiji je cilj smanjenje nezaposlenosti, subvencionisanjem samozapošljavanja nezaposlenih lica, odnosno subvencionisanjem osnivanja radnje ili drugog oblika preduzetništva od strane nezaposlenog ili udruživanjem više nezaposlenih, kao i za osnivanje privrednog društva ukoliko osnivač zasniva u njemu radni odnos;

Za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica u AP Vojvodini u 2019.godini čiji je cilj smanjenje nezaposlenosti, subvencionisanjem zapošljavanja nezaposlenih lica, prijavljenih na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u svakoj organizacionoj jedinici filijale NSZ i Sekretarijatu, na brojeve: 021/487-4145 i 487-4313, svakog radnog dana od 10:00 do 14:00 časova.

Izvor i foto: odzaci.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar