Raspisan konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma

Razvojni fond Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam po prvi put raspisuje konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma.

U pitanju su dva konkursa:

* Konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam namenjen pravnim licima i preduzetnicima i

* Konkurs za dugoročne kredite za razvoj seoskog turizma subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam namenjen poljoprivrednim gazdinstvima.

Ciljevi dodele sredstava su razvoj turističke delatnosti karakteristične za geografsko područje Vojvodine, odnosno razvoj lovnog i ribolovnog turizma, enogastronomskog turizma, verskog turizma, kulturnog turizma, zdravstvenog turizma, agroturizma i turizma u seoskom domaćinstvu, malih porodičnih hotela u selima, kampova, etno sela, etno kuća, izletišta, folklora i slično, navodi se u saopštenju Razvojnog fonda Vojvodine.

Izvor i foto: Razvojni fond Vojvodine / Pixabay


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar