Predstavnici izraelske firme
Predstavnici kompanije „Tahal Group“ iz Izraela, posetili su Sombor. Poseta je usledila zahvaljujući uspešnom učešću gradonačelnika Sombora Saše Todorovića, na međunarodnom sajmu privrede WATEC u Izraelu, u oktobru prošle godine.
 
Predstavnici izraelske kompanije, u Somboru su prepoznali veliki investicioni potencijal u više oblasti, a pre svega po pitanju otpadnih voda i navodnjavanja poljoprivrednog zemljišta. 
 
„Tahal Group“ obuhvata širok spektar delatnosti – od pružanja profesionalnog konsaltinga, građevinskih usluga u oblasti vodosnabdevanja i na projektima otpadnih voda. 
 
Tim stručnjaka ove kompanije, kako su najavili, sredinom februara dolazi u Srbiju, a tada će posetiti i grad Sombor i predočiti svoja investiciona rešenja. 
 
Predstavnici „Tahal Group“ su naveli da se u Somboru vidi veliki napredak i boljitak u odnosu na prethodni period, te da im je drago da nailaze na dobru saradnju.
 

Gradonačelnik Sombora Saša Todorović je izrazio spremnost lokalne samouprave da preduzme sve šta je potrebno, kako bi saradnja sa „Tahal Group“ bila supešna. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar