lokacija: Sombor
objavljeno: 10.10.2018.

Predstavljeni novoizabrani članovi Privrednog saveta grada Sombora

Ekonomija

Na 14. sednici Privrednog saveta grada Sombora, predstavljeni su novoizabrani članovi ovog savetodavnog tela Gradskog veća.

Novoizabrane članove pozdravili su gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i predsednik Privrednog saveta Dimitar Pavlevski, direktor „Somboleda“ d.o.o. u Somboru.
 
Gradonačelnica je istakla da je sastav Privrednog saveta proširen novim članovima kako bi bile zastupljene sve privredne oblasti i kako bi u direktnom kontaktu sa privrednicima brže i kvalitetnije nastupali prema organima nadležnim za rešavanje pitanja od interesa za celokupni privredni ambijent.
 
- Bez privrede i novog zapošljavanja nema razvoja i većeg standarda. Mnogo toga zajedno možemo uraditi bolje i kvalitetnije, a želimo da čujemo vaše mišljenje i kada nas posećuju strani investitori, kazala je Golubović.
 
Novoizabrani članovi, Slobodan Lovrić, vlasnik „Sinagoge“, Slaviša Drobilović, suvlasnik „Meteor komerca“ i Dragan Maglić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika u Somboru, naveli su šta očekuju od uključivanja u rad, kao i koliko i sami mogu da doprinesu radu Privrednog saveta i pospešivanju privrednog ambijenta na teritoriji lokalne samouprave.
 
Sednici, zbog poslovnih obaveza, nisu prisustvovali novoizabrani članovi Nikola Paskaš, direktor ekspoziture OTP banke u Somboru, Dejan Tepavac, vlasnik d.o.o. „Tepkos“ i Zoran Ogrizović, vlasnik d.o.o. „Oris“.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Odbornici Skupštine grada Sombora, na 30. sednici, usvojili su Odluku o budžetu grada Sombora za 2019. godinu. Prema...

U Sivcu, u opštini Кula, gradiće se nova crpna stanica, koju će zajednički finansirati „Vode Vojvodine“ i Opština...

Zoran Purić, predsedavajući Socijalno-ekonomskog saveta, predložio je da predsedavajući za 2019. godinu bude iz reda lokalne samouprave i...

Na 15.sednici Privrednog saveta grada Sombora, članovi saveta su upoznati sa statističkim i ekonomskim pokazateljima poslovanja grada Sombora...

U ime grada Sombora gradonačelnica Dušanka Golubović je potpisala ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave za...

Gradska uprava grada Sombora u okviru Gradskog uslužnog centra (prijemna kancelarija i pisarnica), šalter 2. i 3., vrši...