Poziv nezaposlenima da posete Sajam zapošljavanja u Somboru

Somborska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati 29. marta u zgradi Sportskog centra „SOКO“, ulica Venac Petra Bojovića br.11, Sombor, u periodu od 11 do 13 sati.

Na Sajmu zapošljavanja do sada je svoje prisustvo prijavilo 30 poslodavaca. U ponudi je veliki broj slobodnim radnih mesta, a ponuda je zaista raznovrsna. Poslovi se nude u proizvodnim delatnostima, ugostiteljskim delatnostima, uslužnim, poljoprivrednim...

Tražioci zaposlenja imaće priliku da se predstave poslodavcima  i da konkurišu na pozicije: radnika u proizvodnji ambalaže, operatera u kontroli kvaliteta, mesara, pekara, obućara, šivača, bravara, kranista, zavarivača, glodača, farbara, prodavaca, konobara, kuvara, frizera, električara, tapetara, gerontodomaćica, ličnih pratioca, viljuškarista, vozača poljoprivrednih mašina, operatera na mašini za sortiranje, računovođa, tehnologa, veterinarskih tehničara, poljoprivrednih tehničara, terenskih komercijalista i mnogih drugih.

Poslodavci koji imaju potrebu za novim kadrovima još uvek mogu prijaviti svoje učešće na Sajmu zapošljavanja i iskoristiti ovu priliku da obave razgovor i preuzme prijave od velikog broja tražioca posla. 

Posetioci sajma koji će ovu priliku iskoristiti da bi dobili posao pre dolaska na sajam treba da se jave u najbližu organizacionu jedinicu Nacionalne službe za zapošljavanje i da preuzmu uput za sajam. Sa sobom obavezno treba da ponesu nekoliko primeraka odštampanih radnih biografija. 

Pozivaju se nezaposlena lica da posete Sajam zapošljavanja i pogledaju ponude poslodavaca.

 

 


 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar