Pokreni se za posao - panel diskusija

U  sredu, 24. aprila 2019., sa početkom u 13 časova, u prostorijama Poljoprivredne stručne službe u Somboru, Staparski put 35, biće održan panel sa temom "Izazovi i potencijali razvoja MMSPP  iz ugla pristupa izvorima finansiranja".

Pozivaju se svi zainteresovani preduzetnici, predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća da prisustvuju diskusiji i aktivno učestvuju u razmeni ideja i predloga za unapređenje izvora finansiranja  i pristupa finansijama na lokalnom, ali i nacionalnom nivou u Republici Srbiji.

Glavna reč panela biće posvećena problemima sa kojima se suočavaju preduzetnici, kako na početku poslovanja, tako i u kasnijim fazama razvoja, sa fokusom na izvore i pristup finansiranja. Svesni su da danas finansije predstavljaju glavni izazov pri pokretanju posla pa ćemo u okviru panela pričati o ovom, ali i o drugim alternativnim načinima i pristupima finansiranja.

Panel se organizuje u okviru projekta "Unapređenje kapaciteta mreže ENECA preduzetnika za lobiranje i facilitaciju pristupa finansijama", koji sprovodi ENECA u saradnji sa USAID Projektom saradnje za ekonomski razvoj.

Izvor i foto: sombor.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar