Opština Odžaci raspisala 4 Javna konkursa za sufinansiranje programa UG

Opština Odžaci je 02.04.2019. godine raspisala 4 Javna konkursa za sufinansiranje programa udruženja građana i to:  

* Javni konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti kulture

Ukupan iznos sredstava planiran za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti kulture iz budžeta opštine Odžaci u 2019. godini iznosi 700.000,00 dinara.

* Javni konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti kulturno umetničkih društava

Ukupan iznos sredstava planiran za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti delovanja kulturno umetničkih društava iz budžeta opštine Odžaci u 2019. godini iznosi  900.000,00 dinara.

* Javni konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti socio – humanitarnih delatnosti za programe

Ukupan iznos sredstava planiran za sufinansiranje programa udruženja građana iz oblasti socio-humanitarnih delatnosti iz budžeta opštine Odžaci u 2019. godini iznosi  1.500.000,00 dinara.

* Javni konkurs opštine Odžaci za sufinansiranje programa ostalih udruženja građana iz oblasti turizma, ekologije, zaštite životne sredine, preduzetništva, obrazovanja, zaštite potrošača, zavičajnih udruženja, kao i druge oblasti i programi koji su obuhvaćeni Zakonom o udruženjima, osim programi udruženja građana iz oblasti kulture, oblasti delovanja KUD-ova i oblasti socio-humanitarnih delatnosti, za koje se raspisuje posebni Javni konkursi

Ukupan iznos sredstava planiran za sufinansiranje programa ostalih udruženja građana  iz budžeta opštine Odžaci u 2019. godini iznosi 2.000.000,00 dinara.

Javni konkursi, kao i propratna dokumentacija se može preuzeti na sajtu opštine Odžaci.

Info i foto: odzaci.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar