Opština Odžaci od Pokrajine dobila sredstva u visini od 36 miliona dinara

Svečanom uručenju ugovora za dodelu sredstava putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, koje je upriličeno u zgradi Pokrajinske vlade u Novom Sadu, prisustvovala je predsednica opštine Odžaci, mr Latinka Vasiljković.

Opština Odžaci konkurisala je sa projektom  za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje pijaće vode k.p. 1416 k.o. Кaravukovo. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine podržala je ovaj veoma značajan projekat opštine Odžaci, te je za realizaciju istog odobreno 36.413.76,00 dinara, odnosno 65% ukupne vrednosti projekta, dok opština Odžaci učestvuje sa iznosom 20.000.000 dinara,odnosno 35%.
 
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore predstavnicima 41 lokalne samouprave vredne 4,1 milijardu dinara, za realizaciju 56 projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblastima vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, saobraćajne infrastrukture, energetske efikasnosti, kulture, predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja i u oblasti razvoja sporta.
 
Od ukupnog iznosa sredstava, Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, obezbedila je 3,4 milijarde dinara.
 
Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar