Opština Kula raspisala javne pozive za interno raseljena lica i izbeglice

Opština Kula je raspisala javne pozive za interno raseljena lica i izbeglice, koji će biti otvoreni do 3. maja 2019.godine.

Prijave sa potrebnom dokumetacijom se podnose u zatvorenoj koverti preko pisarnice Opštinske uprave Kula, lični ili poštom na adresu: Opština Kula, Lenjinova 11, 25 230 Kula.

Otvoren je Javni poziv za dodelu pomoći namenjene poboljšanju uslova stanovanja porodica interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu, koje su bile korisnici programa kupovine kuće sa okućnicom iz sredstava budžeta Republike Srbije i AP Vojvodine, bez sredstava namenjenih za popravku ili adaptaciju predmetne kuće sa okućnicom, kroz dodelu pomoći u vidu građevinskog materijala i druge opreme za popravku ili adaptaciju predmetne kuće sa okućnicom.

Pored toga, otvoren je Javni poziv za izbor korisnika pomoći u vidu građevinskog materijala za porodična domaćinstva izbeglica koja su bila korisnici programa kupovina seoske kuće sa okućnicom iz sredstava budžeta Republike Srbije i AP Vojvodine, a nisu dobile dodatnu pomoć namenjenu za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće u vidu građevinskog materijala i druge opreme.

Svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Kula.

Izvor i foto: kula.rs / Pixabay


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar